Upoznajte Tibbu

Tibba – odjeća za trudnice i mame koje doje

Tibba je stvorena s ljubavlju
Mi smo Milena i Nemanja, mladi bračni par i roditelji Vuka i Višnje. 🙂
Imamo svoje profesije u kojima uživamo, a iz vlastite potrebe kada sam ostala u drugom stanju »rodila« se ideja da zajedničkim snagama uplovimo u našu poslovno-porodičnu priču i tako usrećimo mene, ali i sve druge trudnice i mame. 🙂

Tibba je stvorena s razlogom

Ova je priča, dakle, nastala spontano, prirodnim putem”,  iz želje i potrebe da si olakšam razdoblje kada sam ostala u drugom stanju, a zatim i razdoblje dojenja našeg sina Vuka.  Kao trudnica i mama znam koliki je izazov pronaći odgovarajuću odjeću u trudnoći i onu u kojoj ćete moći nesmetano dojiti svoju bebu, a da se u istoj odjeći (BEZ “bebećih” aplikacija) osjećate ugodno, ženstveno i lijepo.

Udobna trudnoća i ugodno dojenje u specijaliziranoj odjeći koja olakšava vašu svakodnevicu, a istodobno čini da se osjećate ženstveno i lijepo u najosjetljivijem razdoblju svojega života – naš je prioritet.

Tibba kolekcije su jednostavnih, modernih i lako kombiniranih krojeva. Svi naši modeli skrojeni su od prirodnih materijala i mogu ispratiti razdoblje prije, tijekom i poslije razdoblja trudnoće i dojenja.

Tibba je brand koji veliku pozornost posvećuje svim trudnicama, mamama, tatama, sestrama, tetkama, kumama, prijateljicama i svim ostalim našim kupcima, jer je vaš osmijeh naš najveći uspjeh!

JESTE LI ZNALI DA JE...

Tibba brend kreiran i proizveden u Srbiji.

Tibba ženski modni brand za trudnice i mame kojem je jedan tata dao ime. 🙂

  • Praktično
  • Jednostavno
  • Multifunkcionalno
  • Moderno

S ljubavlju od nas za vas!