Pitanja

Česta pitanja i odgovori

Što sve Tibba ima u ponudi?

U ponudi Tibba zasad ima: tajice za trudnice, majice za dojenje, tunike 2u1 za trudnice i mame koje doje, spavaćicu za dojenje… Svi naši artikli nalaze se na web-stranici i na našim stranicama na društvenim mrežama Instagram i Facebook.

Gdje se Tibba proizvodi?

Tibba je europski brand i cijeli se proces proizvodnje odvija u Beogradu.

Od kojeg su materijala Tibba kolekcije?

Naše su kolekcije skrojene od kvalitetnih prirodnih materijala: fine viskoze ili pamuka s elastanom.

Kako da odredim koja veličina mi je potrebna?

Budući da je Tibba odjeća skrojena od vrlo prilagodljivog materijala (pamuka ili viskoze s elastanom) veličine se najbolje biraju u odnosu na visinu i obim grudi ili bokova. Slobodno nas pitajte sve što Vas zanima, a mi ćemo Vam poslati mjere kako bi Vam bilo lakše odabrati pravu veličinu.

Kako mogu naručiti Tibba odjeću?

Tibba odjeću možete naručiti putem naše web-stranice jednostavnom procedurom a mi ćemo Vam poslati Tibba paketić na željenu adresu u najkraćem mogućem roku.

Kojom službom šaljete i za koliko stiže isporuka?

Isporuke šaljemo GLS dostavom i Vaša narudžba najčešće stiže na željenu adresu u roku od dva do tri radna dana.

Koliko košta poštarina?

Trošak poštarine je fiksan (49,00 kn), ne ovisi od količine naručenih proizvoda. Za vrijednost narudžbe iznad 420 kn poštarina je besplatna.

Kako mogu platiti narudžbu?

Narudžbu plaćate pouzećem ili predračunom, koji treba platiti prije otpreme paketa. Trošak poštarine je fiksan, GLS tvrtka ne naplaćuje dodatnih troškova provizije.

Ukoliko mi veličina artikla ne odgovara, mogu li ga zamijeniti ili vršite povrat novca?

Naravno! Ako Vam veličina ne odgovara, možete je zamijeniti za drugu ili Vam možemo vratiti novac. Povratna poštarina u slučaju zamjene artikla ide na teret kupca.